gulogo.gif  
 
1. Hiatus
2. RIP, Satoru Iwata
3. Let there be Robot Battles
4. Regarding pixel art!
5. 16-bit Star Wars
6. Goodbye, Spock.
7. James Randi Retires
8. More Star Wars on GOG
9. Archive.org gives you DOS Games
10. Ralph Baer, RIP.
1. Quickie: Impressions June 2014
2. Quickie: Penny Arcade Episode 3
3. Quickie: The Amazing Spider-Man
4. Quickie: Transformers: Fall of Cybertron
5. Quickie: Prototype 2
6. Quickie: Microsoft Kinect
7. Quickie: X-Men Destiny
8. Spider-Man: Edge of Time
9. Quickie: Transformers Dark of the Moon
10. Quickie: Borderlands GOTY
1. Musings 45: Penny Arcade and The Gripping Hand
2. Movie Review: Pacific Rim
3. Movie Review: Wreck-It Ralph
4. Glide Wrapper Repository
5. Movie Review: Winnie The Pooh
6. Musings 44: PC Gaming? Maybe it's on Life Support
7. Video Games Live 2009
8. Movie Review: District 9
9. Musings: Stardock, DRM, and Gamers' Rights
10. Musings: How DRM Hurts PC Gaming
Main Menu

Affiliates
X-bit labs
The Tech Zone
Twin Galaxies

Login






 Log in Problems?
 New User? Sign Up!


Reviewed: Aopen AK73-1394(A)
Author: Michael Ahlf       Date: August 12th, 2001
Page: 4

The one thing AOpen really hasn't changed is their strategy regarding overclocking -- instead of running by 1-MHz jumps, the ability to boost the FSB speeds is still pretty choppy, preventing tweaking of the system to just the edge of stability before backing off.

Benchmarks of the motherboard went pleasantly well -- though it should be pointed out that the point of checking was merely to make sure that there were no untoward slowdowns. Suffice to say, there weren't, and the system itself was stable into the 1.4 GHz range; beyond that, it was hard to tell what might be causing instability, but it should be noted that taking out my oldest bit of RAM helped out quite a bit, so it's quite possible the board itself is stable at its higher overclocking settings.

The installation of the motherboard went much like any other, meaning it was a pretty involved process involving setting up the case, plugging everything in, and then requiring a multiple restart to dump in all the drivers. Thankfully, the default drivers in WinME were enough to get me started, and the installation CD had everything else in one package. I immediately went out of course and went to VIA's page for the KT133 upgrade, but everything went in quietly. Two installs and the system was running perfectly again.

Go To: [ Previous | Next | Home ] - Conclusions and Ratings
Jump to Page: [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]


Added:  Sunday, August 12, 2001
Reviewer:  Michael Ahlf
Score:
Page: 4/5

Previous Previous (3/5)  1 2 3 4 5   Next (5/5) Next

[ Back to reviews index ]

Home :: Share Your Story
Site contents copyright Glide Underground.
Want to syndicate our news? Hook in to our RSS Feed.